logo_itcat

Qui som

Itcat és una empresa  d’informàtica que ofereix solucions tecnològiques a empreses de diferents grandàries i sectors. El seu objectiu és ajudar els seus clients a millorar la seva eficiència, productivitat i seguretat a través de la implementació de tecnologies de la informació avançades.

Entre els productes i serveis que ofereix aquesta empresa es troben:

Serveis iCloud

L'empresa brinda serveis d'emmagatzematge i sincronització en el núvol per als dispositius Apple, la qual cosa permet als clients accedir a les seves dades des de qualsevol lloc i dispositiu.

Microsoft 365

L'empresa ofereix solucions de productivitat i col·laboració basades en la suite de Microsoft Office 365, com Word, Excel, PowerPoint, Teams, entre altres.

Sistemes de teletreball

L'empresa ofereix solucions per a permetre que els empleats puguin treballar des de qualsevol lloc, la qual cosa augmenta la flexibilitat i la productivitat.

Seguretat informàtica

L'empresa ofereix solucions de seguretat informàtica per a protegir les empreses de les amenaces externes i internes.

Disseny web

L'empresa ofereix serveis de disseny i desenvolupament de llocs web, per a millorar la presència en línia dels seus clients i ajudar-los a arribar a nous mercats.

Assessorament en solucions informàtiques

L'empresa brinda assessorament en tecnologies de la informació, ajudant els seus clients a seleccionar les solucions més adequades per a les seves necessitats i objectius empresarials.

Itcat cerca ajudar els seus clients a aprofitar al màxim les tecnologies de la informació, permetent-los millorar els seus processos empresarials, augmentar la seva productivitat i seguretat, i aconseguir una major eficiència en general.

Català